Morele Herbewapening - Walt, S. P. van der (Koers, 1957)
Die beweging bekend onder hierdie naam is ’n ou bekende wat nou onder ’n ander naam presies dieselfde leer verkondig as wat in Suid-Afrika reeds in die twintiger jare baie goed bekend was.