Oor die koninkryk van God - Vries, K. S. van Wyk De (Koers, 1958)
As Johannes die Doper spreek van die koninkryk van God wat naby gekom het (Matt. 3 : 12) en Jesus dat die koninkryk inderdaad gekom het (Matt. 12 : 28; Luk. 11 : 20; 17 : 21), spreek hulle oor ’n saak wat eers ver was en nou naby is, en wat eers nie was nie of elders was en nou gekom het.