Die wonder van Afrikaans: Totius en die bybelvertalers* - Dekker, G. (Koers, 1959)
In die kort tydjie tot my beskikking kan ek slegs probeer om oor hierdie heel belangrike onderwerp, eintlik die sentrale onderwerp, van ons taalfees, enkele essensiële aspekte kortliks aan te raak.