Lees - Plooy, J. L. du (Koers, 1960)
In hierdie artikel wil ek stilstaan by a) Die belangrikheid van lees as ’nkultuurproduk; b) Die vervlakkingsprosesse en-faktore in die moderne en beskaafde land; c) Die taak van die skool en d) Denkend lees.