Agtergrond, persoonlikheid en ekonomiese denke - Plessis, F. J. du (Koers, 1960)
Dit is die bedoeling om hier, in ’n baie kort bestek en slegs in hooftrekke, aan te toon dat die ekonomiese denke onafskeidbaar verbonde is aan die persoonlikheid en agtergrond van die ekonoom.