Die aandeel van die lewensopvattelike in die proses van opleiding van die opvoederonderwyser - Mulder, J. J. (Koers, 1960)
Inougurele Rede gehou by die aanvaarding van ’n ere-professoraat in Opvoedkunde aan die P.U. vir C.H.O., op 26 Aug. 1960, deur prof. J. J. Mulder.