Kerk en Volk - Duvenage, S. C. W. (Koers, 1960)
Die aktualiteit van hierdie onderwerp hoef ek, gesien die ingewikkelde en problematiese verhoudinge in ons hedendaagse samelewing hier te lande en oorsee, sekerlik nie te beklemtoon nie. Daar bestaan onteenseglik ’n verband en ’n bepaalde verhouding tussen kerk en volk en dit sal my taak wees in hierdie studie om sowel prinsipiële as praktiese riglyne t.o.v. die verhouding te gee.