Lewe, dood en onsterflikheid in die Nuwe testament - Snyman, W. J. (Koers, 1961)
Geloof in die onsterflikheid van die siel is nie spesifiek Nieu-Testamenties nie. Die implikasies van bostaande stelling,dat die geloof in die onsterflikheid voorkomook buite die besondere Openbaring, by dieheidendom, kan as uitgemaak beskou word,al lyk dit nie so vanselfsprekend nie.