Op weg na ’n Christelike opvoedingsfilosofie? - Castelyn, H. C. (Koers, 1962)
Wie oor die onderwys -- in die besonder die Cliristelike onderwys - -skryf kan daarop reken dat hy die belangslelling van die Afrikaner sal geniet.