Op weg na 'n Christelike opvoedingsfilosofie? - Castelyn, H. C. (Koers, 1962)
Wie oor die onderwys -- in die besonder die Christelike onderwys - -skryf kan daarop reken dat hy die belangslelling van die Afrikaner sal geniet. Dit is die geval met die boek van prof. C. F. G. Gunter: „Opvoedingsfilosofieë. Op weg na ’n (Cliristelike opvoedingsfilosofie”. Veral die subtitel het groot verwagtings gewek — verwagtings wat deur die vleiende resensies van twee Transvaalse opvoedkundiges verhoog is.1)