Die cachet-aandeel in die vorming van die Afrikanerdom - Plessis, L. J. du (Koers, 1962)
Tot hierdie onderwerp is ek in besonder aangetrek deurdat die Cachet-gees in ons kultuurvorming, veral in Calvinistiese- Afrikanerkringe, bygedra bet veral tot verruiming en vernuwing, iets wat ons buidige Afrikanerisme en Dopperisme ongetwyfeld opnuut beboefte aan bet.