Bylaag I: Sosiologie prinsipieel gefundeer - Jooste, J. P. (Koers, 1962)
Hooggeagte here lede van die Raad van die Potchefstroomse Universiteit vir Cliristelike Hoër Onderwys, Hooggeleerde mnr. die Rektor van die Potcliefstroomse Universiteit vir Cliristelike Hoër Onderwys, Ceagte kollegas: professore, dames en liere lektore, Dames en here studente, Dames en here.