Evolutie-perspectief - Lever, J. (Koers, 1962)
Meer dan ooit staat voor de Iiuidige mens de toekomst in het centrum van de belangstelling. De snel-voortsclirijdende politieke, economische, sociale en technische ontwikkeling die wij meemaken plaatst ons voor de dikwijls beangstigende vraag welk een mensenmaatschappij uit al deze veranderingen en omwentelingen geboren zal worden.