Kommunikasie in Afrika - Coetzee, J. H. (Koers, 1966)
Met die oog op die tema vir die Seminare vir 1966 t.w. Kommunikasie in Afrika, word hiermee ’n kort en algemene oorsig aangebied ten einde enige lig te laat val op die agtergrond en voor die ingryping deur koloniste van Europese herkoms.