Die kulturele rol van frankryk in Afrika - Teurlinckz, A. a. F. (Koers, 1968)
,,Die kulturele rol van Frankryk in Afrika” was die onderwerp van die feesrede wat mnr. Joseph le Grand, algemene afgevaardigde van die Alliance frangaise in Suid-Afrika, gehou het ter geleentheid van die viering van die tiende bestaansjaar van die Cercle frangais de Potchefstroom.