Die Afrikaanse volkskultuur en die toekoms: Gesien uit die oogpunt van die kunstenaar - Louw, W. E. G. (Koers, 1970)
Ek glo nie ek vergis my as ek meen dat daar enkele vrae opgesluit lê in die tema vir hierdie reeks soos dit aan my voorgelê is nie. Die opgaaf lui immers soos volg: Die Afrikaanse Volkskultuur en die Toekoms, gesien uit die oogpunt van die kunstenaar.