Enkele ekonomiese aspekte van die oliekrisis - Erasmus, D. P. (Koers, 1974)
Die energiekrisis, brandstofrantsoenering, beperkings op reise, Arabiese afpersing, werkloosheid, ekonomiese resessie, stagnasie met inflasie en laer lewenstandaarde was in die jongste tyd van die belangriskte internasionale nuusberigte.