Eugenetika en die medies-genetiese behandeling van die mens - Hitzeroth, H. W. (Koers, 1975)
In hierdie artikelreeks word eerstens gepoog om die huidige stand van navorsing en wetenskaplike bespreking aangaande eugenetika en die mediesgenetiese behandeling van die mens op ’n saaklike wyse weer te gee. Hierdie benadering word as ’n noodsaaklike voorvereiste beskou alvorens daar tweedens tot ’n inleidende moreel-etiese bespreking van dié onderwerp as geheel oorgegaan word.