Dr. J.D. du Toit en die onderwys - Coetzee, J. C. (Koers, 1977)
J.D. du Toit, ’n seun van die grondlegger, eintlik die vader van Christelik-nasionale onderwys in Suid-Afrika, het sy hele opvoeding ontvang aan skoolinrigtings met ’n Christelik-nasionale gees en rigting.