Opmerkings oor Van Huyssteen: Teologie en metode - König, A. (Koers, 1978)
Enersyds is dit ’n voorreg om ’n paar opmerkings oor Van Huyssteen se artikel te maak, omdat dit op ’n skerpsinnige wyse ’n bepaalde probleem in die teologie blootlê wat inderdaad van die allergrootste belang is, en ook in Suid-Afrika tans in die teologiese wandelgange druk bespreek word.