Die Woord van God: Lig vir alle wetenskap* - Walt, Barend Johannes van der (Koers, 1979)
Ek wil my bydrae tot hierdie belangrike onderwerp tot twee hoofpunte beperk: 1. Lesse uit die verlede. 2. Sake vir dringende aan dag in die hede.Die stuk is nie bedoel om ’n volledige, sistematiese uiteensetting te wees met antwoorde op alle probleme nie. Die bedoeling is alleen om ’n bietjie agtergrond te bied en ’n paar vrae in u midde te lê.