Die Skrif: Die lig vir alle wetenskappe - Straus, D. F. M. (Koers, 1979)
Die kemvrae van hierdie tema sentreer rondom die aanduidinge: ‘die lig van die Skrif’ en ‘alle wetenskappe’. Daarom begin ons met enkele opmerkinge oor die aard van die Skrif-lig en vervolg dan met ’n besinning oor die betekenis daarvan vir die wetenskap.