Hoe gebruik die teoloog die skrif? - Floor, L. (Koers, 1979)
Die titel is ’n vraag. Om hierdie vraag te kan beantwoord, moet ons eers weet wat ’n teoloog is en vervolgens wat met die Skrif bedoel word.