Vrae oor Christelike wetenskap - Botha, M. E. (Koers, 1979)
Die besinning oor Christelike wetenskap gaan nog steeds voort. Hierdie uitgawe is daar weer eens bewys van. Die feit van die voortdurende besinning sou op verskillende wyses geinterpreteer kon word: enersyds as ’n aanklag dat daar nog steeds nie helderheid bestaan oor hierdie belangrike saak nie; andersyds as ’n teken van ’n lewenskragtige besinning oor ’n tema wat in feite nooit uitgeput kan word nie.