Die hermeneuse van die skrif met die oog op hedendaagse kerklik-etiese vraagstukke - Coetzee, P. J. (Koers, 1980)
Ons verstaan Hermeneutiek in die tradisionele sin. Ons gebruik die term dus nie in die sin van die sg. Nuwere Hermeneutiek, wat bykans die hele teologie onder “Hermeneutiek” as die hele proses van “verstaan” van die Skrifte wil insluk nie.