Wat wil die apologetiek? - Buys, P. W. (Koers, 1980)
Oor die Apologetiek bestaan daar veel verwarring. “Men krijgt het gevoel, alsof men de hand gestoken heeft in een wespennest. Geen enkel vak der godgeleerdheid toont zulk een beeld van volslagen wanorde als dit” (Hepp, 1922, p. 16).