Die plek van die skrif in die wetenskap: Enkele riglyne uit die refor matoriese tradisde - Duvenage, B. (Koers, 1980)
Hierdie vrae word aan 5 figure uit die Reform atoriese tradisie gestel, naamlik Calvyn, A. K uyper, H. Bavinck, H . Dooyeweerd en H .G . Stoker waarin die nadruk op ooreenstemming en verskil laat val w ord, aansluitings- punte aangetoon word om dan ten slotte kortliks ’n eie standpunt ten opsigte van die verskillende vrae te stel.