Berig uit Amsterdam: Afskeid van riessen (Koers, 1980)
In September 1981 neemt prof. dr. ir H. van Riessen afscheid van de Vrije Universi- teit als hooglera ar in de Systematische Wijsbegeerte en de Cultuurfilosofie.