Montessori-skole: die ander kant - Viljoen, Monica (Koers, 1995)
Na aanleiding van die artikel “Die invloed van die New Age-beweging op die onderwysagenda van die toekoms” deur Lien van Niekerk en Corinne Meier van die Departement Historiese Opvoedkunde van Unisa (vgl. Koers, 59 (1) 1994:69-84) wil ek graag ’n ander sy van Montessori-skole onder die aandag van Koers lesers bring.