Focus: Digitale geesteswetenschap, kunstmatige intelligentie en theologie - Pleizier, Theo (Theologia reformata, 2025)
N.a.v.: Marcel Barnard, God in Bits & Bytes (Middelburg: Skandalon, 2024) 176 p., € 25,99 (ISBN 9789493220584); Heidi Campbell en Pauline Hope Cheong, The Oxford Handbook of Digital Religion (New York: Oxford University Press, 2024) 680 p., £ 115,00 (ISBN 9780197549803); Samuel D. James, Digitale overgave. Herontdekking van christelijke wijsheid in een online tijdperk (Utrecht: KokBoekencentrum, 2024) 192 p., € 20,00 (ISBN 9789043541534); Christopher A. Nunn, Frederike van Oorschot, Kompendium Computational Theology. Bd. 1: Forschungspraktiken in den Digital Humanities/Compendium of Computational Theology. Dl. 1: Introducing Digital Humanities to Theology (Heidelberg: heiBOOKS, 2024) 527 p., € 52,00 en open access, https://doi. org/10.11588/heibooks.1459 (ISBN 9783911056175).