BESLUITE VAN BYBELKUNDEKONGRES GEHOU AAN DIE RANDSE AFRIKAANSE UNIVERSITEIT, VRYDAG, 16 APRIL 1982 - Muller, Estelle (Scriptura, 1982)
Besluite en aanbevelings soos geneem tydens die Bybelkundekongres gehou aan die Randse Afrikaanse Universiteit, op Vydag, 16 April 1982