Tomaš Halik, Popoludenʹ chrystyjanstva. Vidvaha zminjuvatysʹ = Tomáš Halík, The Afternoon of Christianity: The Courage to Change - Kadacʹkyj, Rodion (Bogoslovs'ki rozdymi, 2025)
Review on Пополудень християнства. Відвага змінюватись. Томаш Галік. Львів: Свічадо, 2024. 328 с. ISBN: 978-966-938-660-1 (обкл.). 420 грн.