"Pokažy meni ljudynu". Antropolohija Antiochijsʹkoi͏̈ školy ta i͏̈i͏̈ spadščyna v Kyi͏̈vsʹkij tradycii͏̈. Daryna Morozova = “Show Me a Man.” The Anthropology of the Antiochian School and Its Heritage in the Kyivan Tradition by Dariia Morozova - Horjača, Marija (Bogoslovs'ki rozdymi, 2021)
Book review: "Покажи мені людину". Антропологія Антіохійської школи та її спадщина в Київській традиції: монографія ["Show me a man". The anthropology of the antiochian school and its heritage in the kyivan tradition: monograph] Дарина Сергіївна Морозова. Київ: Дух і Літера 2021. 558 с.; ISBN 978-966-378-830-2 (hbk.); 300.00 UAH