Bohoslov’ja svobody: ukrai͏̈nsʹka versija = Theology of Freedom: Ukrainian version - Šeludʹko, Mychajlo (Bogoslovs'ki rozdymi, 2021)
Mychajlo Dymyd. Bohoslov’ja svobody: ukrai͏̈nsʹka versija. Lʹviv:Vydavnyctvo Ukrai͏̈nsʹkoho katolycʹkoho universytetu, 2020.224 s.; ISBN 978-617-7608-24-9 (m’jaka politurka)