Knyha Psalmiv u novomu perekladi: vstup = The book of Psalms in a new translation: introduction - Colin, Dmytro (Bogoslovs'ki rozdymi, 2021)
KNYHA PSALMIV u novomu perekladi: vstup(Biblica, The International Bible Society) Novyj pereklad Knyhy Psalmiv - častyna velykoho projektu z perekladu Svjatoho Pysʹma ukrai͏̈nsʹkoju movoju, ščo zdijsnjujetʹsja počynajučy z 2018 roku. U ramkach cʹoho projektu vže perekladeno Novyj Zapovit (vydannja hotujetʹsja v 2022 roci), poetyčni knyhy Biblii͏̈ (okrim Psalmiv, perekladeno Knyhu Jova, Prytči, Knyhu Ekkleziasta ta Pisnju Pisenʹ), vedetʹsja robota nad perekladom P’jatyknyžžja Mojsejevoho ta Knyhy proroka Isai͏̈. Zaproponovanyj u «Bohoslovsʹkych rozdumach» pereklad Psalmiv - perša publikacija zi zhadanych vyšče perekladenych knyh Svjatoho Pysʹma.