BOOK REVIEWS (Jonathan Edwards studies, 2017)
Thomas S. Kidd, American Colonial History: Clashing Cultures and Faiths. New Haven, Connecticut: Yale University Press, 2016. Pp. vii + 344 pp. $18.00 Paperback by John T. Lowe.Jonathan Edwards, De ruimte van soevereine genade. Zeven preken, A, Baars en Liesbeth van Klinken-Rijneveld (transl.) (Apeldoorn: B.V. Uitgeverij De Banier, 2016), Pp. 328, Euro 22.95 by Adriaan C. Neele.