René Girard ve mimetik arzu - Akıl, Selman (2015)
91 yaşında hayata gözlerini yuman Fransız filozof, şiddet ve din antropologu, edebiyat eleştirmeni, Fransız edebiyatı profesörü, mimetik arzu teorisinin sahibi René Girard’ı uğurluyoruz.