Strukturale teksanalise en die Suid-Afrikaanse Redevoeringsanalise – enkele opmerkings aan die hand van Van Iersel se analise van die Emmausverhaal - Toit, Andries Bernardus du (Verbum et ecclesia, 1981)
Die beoefening van redevoeringsanalise het ongemerk 'n nuwe fase binnegegaan. Die aanvanklike opgewondenheid oor hierdie belowende nuwe eksegetiese hulpmiddel het plek gemaak vir die wil om dit krities te evalueer, wetenskaplik beter te verantwoord en te beskryf en op 'n verantwoorde wyse te verfyn en uit te bou.