Gedragswetenskaplike dimensies in die Praktiese Teologie: 'n bedryfsielkundige perspektief - Coetzee, J. J. L. (Verbum et ecclesia, 1983)
Die klem in die bestuur van mense het oor die afgelope drie dekades vinnig verskuif van 'n meganistiese na 'n humanistiese benadering. Die gedragswetenskap as fundamentele onderbou vir algemene bestuur geniet al hoe meer klem veral in die Suid-Afrikaanse heterogene bestel.