Gemengde huwelike - Heyns, Johan Adam (Verbum et ecclesia, 1983)
Die aanpasbaarheid van twee persone met die oog op ’n suksesvolle huwelik en die verantwoordelike keuse van ’n huweliksmaat, bring as vanself die verskynsel van die sogenaamde gemengde huwelik (matrimonium mixtum) ter sprake.