Die kerk as draer van die goddelike woord - Wethmar, C. J. (Verbum et ecclesia, 1984)
Waarom word die vraag na die wese van die kerk so dikwels by tussenkerklike samesprekinge gestel? 'n Mens sou hierdie vraag kon probeer beantwoord met die stelling: dit gebeur, onder andere, vanweë die historisiteit van die kerk.