Teologiekroniek - Vos, Casparus Johannes Adam (Verbum et ecclesia, 1998)
Dit is die oogmerk van hierdie rubriek om stemme uit verskillende teologiese perspektiewe aan die woord te stel. In ons dag is dit bykans onmoontlik om die ganse teologie te oorsien. Daarvoor is teoloe veels te produktief (en soms te kreatief)! By monde van die rubriek kan die leser in staat gestel word om op hoogte van die nuwe ontwikkelinge en grondverskuiwings van die verskillende teologiese terreine te bly.