As ek ’n penning moet optel - Vos, Casparus Johannes Adam (Verbum et ecclesia, 1999)
Op 4 Mei 1999 is die Andrew Murrayprys vir teologie aan my vir die werk, Die Volheid Daarvan I & II (uitgegee deur die RGN) toegeken. By die geleentheid het ek oor die plek van en uitdagings aan teologiese publikasies in Afrikaans nagedink.