Teologiekroniek – ‘Die Boodskap’ - Van der Walt, J. G. (Verbum et ecclesia, 1999)
Nuwe Bybelvertalings in Afrikaans is skaars in vergelyking met die groot aantal vertalings wat byvoorbeeld deurlopend in Engels verskyn. Daar is maar vier vertalings in Afrikaans.