Rituelen thuis: van christelijk tot basaal sacraal. Een exploratieve studie naar huisrituelen in de Tilburgse nieuwbouwwijk De Reeshof - Juchtmans, Goedroen (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 2008)
Nederlandse samenvatting van proefschrift. - (Groningen / Tilburg 2008 = Netherlands Studies in Ritual and Liturgy 8). Promotie: 11 november 2008, Universiteit van Tilburg. Promotores: prof.dr. P. Post en prof.dr. M. de Haardt.