Als kinderen meevieren. Een onderzoek naar de discussie over kindercommunie binnen de kerken - Zegwaard, Anna Wilma (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 2007)
Nederlandse samenvatting van proefschrift: Theologische uitgeverij Narratio, Gorinchem; ISBN 90 5263 924 8. - NUR: 704; ISBN-13 978 90 5263 924 6; Promotie: Faculteit der Godgeleerdheid der Vrije Universiteit te Amsterdam, 18 december 2006; promotor: prof.dr N.A. Schuman; copromotor: dr A.M. Lanser-van der Velde.