Heilige kracht wordt door beweging losgemaakt. Over pelgrimage, lopen en genezing - Albers, Ineke (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 2007)
Nederlandse samenvatting van: I. Albers: Heilige kracht wordt door beweging losgemaakt. Over pelgrimage, lopen en genezing (Groningen / Tilburg 2007 = Netherlands Studies in Ritual and Liturgy 5); Promotie: 12 januari 2007, Universiteit van Tilburg; promotores: prof.dr P. Post, prof.dr H. Kolk en prof.dr J. Janssen.