Eliseus Bruning (1892-1958): een kerkmusicoloog - Hoondert, Martin J. M. (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 2006)
In dit artikel hoop ik aan te tonen dat Brunings werk niet alleen van belang was voor de praktijk van de liturgie, maar dat hij ook een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de liturgiewetenschap.