Church architecture beyond 2000 - Jonge, Sander de (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 2002)
Summary of: Kerkarchitectuur na 2000. Het ontwikkelen van grensverleggende typologieën vanuit het samenspel tussen liturgie, architectuur en duurzame ontwikkeling (Eigen beheer 2002) XII-408 p.; ISBN 90-6814-135-X. Promotie op 17 mei 2002, Theologische Faculteit Tilburg.