"Het loflijk werk der Engelen". De katholieke kerkmuziek in Noord-Brabant van einde der zeventiende tot het einde der negentiende eeuw - Jespers, F. P. M. (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 1988)
Sommaire et conclusion. Dissertatie Theologische Faculteit Tilburg (promotores prof.dr. J.A. Bornewasser en prof.dr. G.M. Lukken), reeks: Bijdragen tot de geschiedenis van het zuiden van Nederland, no 78, Stichting Zuidelijk Historisch Contact, Tilburg, 1988. ISBN 90-70641-28-3.